Menu Close

Неговите бели ракавици

450 ден

Сеќавањето е лажливо… Страста е ѓаволска работа. Нема ниту да трепнеш, а таа ќе помине и ќе остане само јалово сеќавање.

Out of stock

Сараево 1922 година. Сокриена во безбедноста на семејниот дом, Љубица Игњатовиќ, убава и паметна еврејска ќерка, сосема случајно се сретнува со Карел Драгутин – Харт, владин службеник кој ќе го помати нејзиниот ум. Заслепена од страст и љубов, нема да има сила за да се соочи со вистината. Меѓутоа, откако ќе го открие вистинското лице на човекот кој многу го сака, одлучува да ја преземе судбината во свои раце… Уште една потресна и возбудлива исповед на Ј.Б.А. за еден необичен живот.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Неговите бели ракавици”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »