Menu Close

Неверојатни 3Д Бубалки

150 ден

Со помош на овие неверојатни 3Д слики можете да им се придружите на стампедото од диносауруси поместени на страниците во зачудувачки формат, како и да сретнете голем број бубалки кои ви се чини лазат и излегуваат од страниците. Освен тоа книгите се преполни со факти за праисториските суштества и светот на малите ѕверови.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: 3Д Серија
Димензии: 215/280 mm-22 страници-сликовница и 2 пара 3д наочари

Category:

Со помош на овие неверојатни 3Д слики можете да им се придружите на стампедото од диносауруси поместени на страниците во зачудувачки формат, како и да сретнете голем број бубалки кои ви се чини лазат и излегуваат од страниците. Освен тоа книгите се преполни со факти за праисториските суштества и светот на малите ѕверови.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Неверојатни 3Д Бубалки”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *