Menu Close

На фарма

88 ден

Ова е серија од пет наслови и тоа: Професии, На Фарма, Во училиште, Превозни средства и Места кои сакам да ги посетам. Тие претставуваат прекрасни илустрирани зборовници со лепенки, која им помага на вашите деца да ги поврзат зборовите со предметите од нивниот секојдневен живот. Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Мојот голем зборовник со лепенки
Димензии: 215/280 mm-20 страници

Категорија:

Ова е серија од пет наслови и тоа: Професии, На Фарма, Во училиште, Превозни средства и Места кои сакам да ги посетам. Тие претставуваат прекрасни илустрирани зборовници со лепенки, која им помага на вашите деца да ги поврзат зборовите со предметите од нивниот секојдневен живот. Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “На фарма”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »