Menu Close

На патот

70 ден

Четири различни боенки преполни со чудесниот живот во џунглата, на фармата, во градината и на патот; малите чудотворци можат едноставно да ја оживеат сликата само со четкичка и вода и АБРАКАДАБРА – боите волшебно оживуваат и се појавуваат.

Категорија: Боенки
Едиција: Абракадабра
Димензии: 220/280 mm-16 страници

Category:

Четири различни боенки преполни со чудесниот живот во џунглата, на фармата, во градината и на патот; малите чудотворци можат едноставно да ја оживеат сликата само со четкичка и вода и АБРАКАДАБРА – боите волшебно оживуваат и се појавуваат.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “На патот”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *