Menu Close

Мускулен систем

150 ден

Тука ќе го откриеме нашето тело и ќе научиме како тоа функционира преку мускулниот систем. Младите читатели ќе уживаат и ќе се стекнат со многу интересни информации кои ќе им помогнат како основа и во нивните натамошни изучувања и истражувања на човековото тело.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници; тврд повез

Category:

Тука ќе го откриеме нашето тело и ќе научиме како тоа функционира преку мускулниот систем. Младите читатели ќе уживаат и ќе се стекнат со многу интересни информации кои ќе им помогнат како основа и во нивните натамошни изучувања и истражувања на човековото тело.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Мускулен систем”

    Your email address will not be published.