Menu Close

Мојот свет на зборови и букви

150 ден

Помогнете им на вашите деца кои започнуваат со своето образование. Оваа книга ќе му помогне на секое прваче во изучувањето на буквите и зборовите на забавен и интересен начин.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Пиши бриши
Димензии: 205/288 mm – 31 страници ; брош повез

Category:

Помогнете им на вашите деца кои започнуваат со своето образование. Оваа книга ќе му помогне на секое прваче во изучувањето на буквите и зборовите на забавен и интересен начин.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Мојот свет на зборови и букви”

    Your email address will not be published.