Menu Close

Мојата прва енциклопедија

450 ден

Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин истата ја прават поприфатлива и попривлечна и за помали деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор треба да го извадат од текстот што е прикажан.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 212/282 mm- 160 стр.;тврд повез

Категорија:

Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин истата ја прават поприфатлива и попривлечна и за помали деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор треба да го извадат од текстот што е прикажан.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Мојата прва енциклопедија”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »