Menu Close

Моите фантастични игри

230 ден

Оваа фантастична книга со игри ќе обезбеди часови на забава за целото семејство. Покрај четирите, едукативни игри, во оваа сликовница се вклучени пулови и коцка кои ќе ви помогнат во креирање на играта. Поминете квалитетно време со вашето дете, забавувајќи се со оваа фантастична сликовница.

Категорија: Сликовници
Едиција: Мојот прекрасен свет на игри
Димензии: 210/300 mm – 8 страници ; тврд повез и илустации во боја

Category:

Оваа фантастична книга со игри ќе обезбеди часови на забава за целото семејство. Покрај четирите, едукативни игри, во оваа сликовница се вклучени пулови и коцка кои ќе ви помогнат во креирање на играта. Поминете квалитетно време со вашето дете, забавувајќи се со оваа фантастична сликовница.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Моите фантастични игри”

    Your email address will not be published.