Menu Close

Моите први 1000 збора

904 $

Со оваа книга децата имаат прекрасна можност преку забава да ги направат првите чекори во учењето на англискиот јазик. Малите животни што се дел од четирите приказни, со своите авантури го заробуваат детското внимание и учењето го прават полесно и поинтересно. Секоја страница е опремена со убави илустрации, кои ги појаснуваат најважните зборови во приказните.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 215/290 mm – 128 стр; тврд повез

Category:

Со оваа книга децата имаат прекрасна можност преку забава да ги направат првите чекори во учењето на англискиот јазик. Малите животни што се дел од четирите приказни, со своите авантури го заробуваат детското внимание и учењето го прават полесно и поинтересно. Секоја страница е опремена со убави илустрации, кои ги појаснуваат најважните зборови во приказните.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Моите први 1000 збора”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »