Menu Close

Моите најсмешни приказни за животни

378 ден

Во оваа книга поместени се седум најразлични приказни за животните кои се живописно илустрирани и со многу љубов. Прекрасна книга која може некој да ви ја чита или да ја читате самите и подоцна да ја прераскажувате.Што се доживува кучето Тото додека се вози со автомобил и зошто возењето со трактор може да биде поубаво отколку со спортски автомобил, сето тоа може да се дознае преку оваа книга.

Категорија: Збирки приказни
Едиција: /
Димензии: 200/270cm- 87 стр

Category:

Во оваа книга поместени се седум најразлични приказни за животните кои се живописно илустрирани и со многу љубов. Прекрасна книга која може некој да ви ја чита или да ја читате самите и подоцна да ја прераскажувате.Што се доживува кучето Тото додека се вози со автомобил и зошто возењето со трактор може да биде поубаво отколку со спортски автомобил, сето тоа може да се дознае преку оваа книга.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Моите најсмешни приказни за животни”

    Your email address will not be published.