Menu Close

Множење

270 ден

Оваа сложувалка од 80 парчиња ќе му помогне на вашето дете да ја совлада операцијата множење на многу едноставен и лесен начин.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Пазли
Димензии: 370/284 mm- картон

Category:

Оваа сложувалка од 80 парчиња ќе му помогне на вашето дете да ја совлада операцијата множење на многу едноставен и лесен начин.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Множење”

    Your email address will not be published.