Menu Close

Метро

105 ден

Изработено од тврд картон со прекрасни илустрации на животни ви овозможува да ја мерите висината се до 180 сантиметри.

Категорија: Сликовници
Едиција: /
Димензии: 155/185 mm (склопено); картон

Category:

Изработено од тврд картон со прекрасни илустрации на животни ви овозможува да ја мерите висината се до 180 сантиметри.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Метро”

    Your email address will not be published.