Menu Close

Магија на бројките

199 ден

Во овие четири наслови ќе најдете интересни логички, нумеролошки игри, кои се групирани според нивната сложеност и тоа на лесни, тешки и за експерти. На крајот од секоја игра има празен процтор за да се напише или нацрта одговорот. На крајот од книгите има и решенија на задачите но истите може да се погледнат откога самостојно ќе ја решите задачата.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Мини игри
Димензии: 105/140 mm-190 страници; брош повез

Категорија:

Во овие четири наслови ќе најдете интересни логички, нумеролошки игри, кои се групирани според нивната сложеност и тоа на лесни, тешки и за експерти. На крајот од секоја игра има празен процтор за да се напише или нацрта одговорот. На крајот од книгите има и решенија на задачите но истите може да се погледнат откога самостојно ќе ја решите задачата.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Магија на бројките”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »