Menu Close

Логика рондо-пластика

473 ден

Логика рондо е токму тоа со којашто вашето дете треба да си игра и притоа да научи нешто. Педагозите ја препорачуваат бидејќи ја унапредува: концентрацијата, го потикнува логичкото размислување и комбинирање, добрата моторика и вештина и води кон полесно разбирање на формите, боите, количините и броевите. Но, сепак најдобра препорака за оваа книга е одушевувањето од детето по успешно завршената задача!

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Логика рондо
Димензии: 230/280 mm – пластика со книга

Категорија:

Логика рондо е токму тоа со којашто вашето дете треба да си игра и притоа да научи нешто. Педагозите ја препорачуваат бидејќи ја унапредува: концентрацијата, го потикнува логичкото размислување и комбинирање, добрата моторика и вештина и води кон полесно разбирање на формите, боите, количините и броевите. Но, сепак најдобра препорака за оваа книга е одушевувањето од детето по успешно завршената задача!

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Логика рондо-пластика”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »