Menu Close

Кучешки раси

210 ден

Во книгата се опфатени 123 раси на кучиња од целиот свет, претставени со краток опис за потеклото, историјата И расните карактеристики проследено со илустрации во боја. Книгата им ја препорачуваме на сите љубители на кучињата.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 148/200 mm-256 страници, тврд повез, илустрации во боја

Category:

Во книгата се опфатени 123 раси на кучиња од целиот свет, претставени со краток опис за потеклото, историјата И расните карактеристики проследено со илустрации во боја. Книгата им ја препорачуваме на сите љубители на кучињата.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Кучешки раси”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *