Menu Close

Купувањето е забавно

105 ден

Возбудливите рондо книги се преполни со игри, слики полни со фантазија кои водат кон учење со помош на главата и рацете. Досега од печат се излезени седум различни, и тоа две за над пет години, две за над четири, две за над три години и една за прво одделение како игра со броеви за почетници.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Логика рондо
Димензии: 162/232 mm – 32 стр., брош

Category:

Возбудливите рондо книги се преполни со игри, слики полни со фантазија кои водат кон учење со помош на главата и рацете. Досега од печат се излезени седум различни, и тоа две за над пет години, две за над четири, две за над три години и една за прво одделение како игра со броеви за почетници.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Купувањето е забавно”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *