Menu Close

Кошмар

450 ден

Повеќе од подобро продолжение на циклусот врвни трилери од Скандинавија.

Out of stock

… тело на јахта плови околу архипелагот на Стокхолм, а Лина почнува да ги составува парчињата од обете мистерии, ама влетува во цела низа вртоглави и опасни случки“ Најавен како апсолутен филмски хит за 2018 година „Кошмар“ ексклузивно на македонски јазик.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Кошмар”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »