Menu Close

КОМУНИКАЦИЈА од почетоците до интернет

441 ден

Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е она есенцијалното што не двои од останатите животински видови. Токму затоа низ страниците на оваа книга се прикажани интересни примери на комуницирањето денес и периодично е прикажана историјата на комуникацијата низ вековите.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm – 95 стр; тврд повез

Category:

Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е она есенцијалното што не двои од останатите животински видови. Токму затоа низ страниците на оваа книга се прикажани интересни примери на комуницирањето денес и периодично е прикажана историјата на комуникацијата низ вековите.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “КОМУНИКАЦИЈА од почетоците до интернет”

    Your email address will not be published.