Menu Close

Квиз-забавувај се и учи

525 ден

Оваа интересна и едукативна книга е наменета, пред се, за учениците и за сите оние што сакаат да учат преку игра и забава. Содржи 1000 прашања, кои се прекрасно илустрирани и се однесуваат на сите области од животот, природата, светот на животните, спортот и многу други. Книгата претставува предизвик за секого, да го тестира своето знаење и благодарение токму на оваа книга учењето станува вистинско задоволство.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 147/295 mm – 196 стр., брош повез

Category:

Оваа интересна и едукативна книга е наменета, пред се, за учениците и за сите оние што сакаат да учат преку игра и забава. Содржи 1000 прашања, кои се прекрасно илустрирани и се однесуваат на сите области од животот, природата, светот на животните, спортот и многу други. Книгата претставува предизвик за секого, да го тестира своето знаење и благодарение токму на оваа книга учењето станува вистинско задоволство.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Квиз-забавувај се и учи”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *