Menu Close

Каубој

126 ден

Четири книгички за нашите најмлади принцези и пирати, самовили и каубои. Сликовници кои се посебни по стојата обработка, составени од 10 илустрирани страници со најразлични облици, секој лист изработен од пена во различна боја.

Категорија: Сликовници
Едиција: Облици
Димензии: 120/195 mm – 10 страници, пена

Category:

Четири книгички за нашите најмлади принцези и пирати, самовили и каубои. Сликовници кои се посебни по стојата обработка, составени од 10 илустрирани страници со најразлични облици, секој лист изработен од пена во различна боја.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Каубој”

    Your email address will not be published.