Menu Close

Категорија: Збирки приказни Едиција: Најубавите збирки за деца Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја

220 ден

Прекрасни приказни за авантури и интриги, наменети за мали момчиња!
Посетете го чудесното кралство на кралот Блабсалот, барајте духови и посакувајте желби, качете се по волшебното стебло на Џек, ископајте го богатството заедно со Олаф и извадете го сјајниот меч при битката на Троја!
Многу уживање Ве очекува низ страниците на оваа прекрасна илустрирана книга.

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Најубавите збирки за деца Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Category:

Прекрасни приказни за авантури и интриги, наменети за мали момчиња!
Посетете го чудесното кралство на кралот Блабсалот, барајте духови и посакувајте желби, качете се по волшебното стебло на Џек, ископајте го богатството заедно со Олаф и извадете го сјајниот меч при битката на Троја!
Многу уживање Ве очекува низ страниците на оваа прекрасна илустрирана книга.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Категорија: Збирки приказни Едиција: Најубавите збирки за деца Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја”

    Your email address will not be published.