Menu Close

Како да се биде девојка

280 ден

Една поинаква книга за девојки!
Дали некогаш си се запрашала зошто постојат правила кои се чини дека важат само за девојки?
Дали сакаш да дознаеш повеќе за bodyshaming, selfcare и рамноправноста?
Дали сметаш дека се интересни жените и девојките кои си тераат по свое?
Со сите списоци, совети и се разбира најмногу од се Girlpower!

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 165/236mm-154 страни, мек повез

Category:

Една поинаква книга за девојки!
Дали некогаш си се запрашала зошто постојат правила кои се чини дека важат само за девојки?
Дали сакаш да дознаеш повеќе за bodyshaming, selfcare и рамноправноста?
Дали сметаш дека се интересни жените и девојките кои си тераат по свое?
Со сите списоци, совети и се разбира најмногу од се Girlpower!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Како да се биде девојка”

    Your email address will not be published.