Menu Close

Илустриран речник по хемија

250 ден

Идеален прирачник по хемија за ученици бидејќи јасниот стил и привлечната организација на содржината овозможува лесно разбирање на секоја област од хемијата. Со јасни дефиниции на едноставен јазик, илустрации и јасни дијаграми за полесно толкување претставува основен прирачник за подготвување на учениците по предметот хемија.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 172/240 mm – 128 стр; брош повез

Category:

Идеален прирачник по хемија за ученици бидејќи јасниот стил и привлечната организација на содржината овозможува лесно разбирање на секоја област од хемијата. Со јасни дефиниции на едноставен јазик, илустрации и јасни дијаграми за полесно толкување претставува основен прирачник за подготвување на учениците по предметот хемија.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Илустриран речник по хемија”

    Your email address will not be published.