Menu Close

Илустриран речник по Физика

250 ден

Оваа книга е идеална за тие што учат физика. Со јасен стил, атрактивен дизајн и распоред, придонесува за потполно разбирање на секоја област од овој предмет. Илустрациите и графиконите помагаат подобро да се протолкуваат, разјаснат и објаснат многубројните поими и дефиниции.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 172/240 mm – 128 стр; брош повез

Категорија:

Оваа книга е идеална за тие што учат физика. Со јасен стил, атрактивен дизајн и распоред, придонесува за потполно разбирање на секоја област од овој предмет. Илустрациите и графиконите помагаат подобро да се протолкуваат, разјаснат и објаснат многубројните поими и дефиниции.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Илустриран речник по Физика”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »