Menu Close

Илустриран речник по математика

250 ден

Аритметика и Алгебра, бесконечни броеви, синус и косинус – енигмата за многу ученици и средношколци сега е решена со овој прекрасен прирачник по математика кои ќе ви ги олесни математичките проблеми.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 172/240 mm – 128 стр; брош повез

Category:

Аритметика и Алгебра, бесконечни броеви, синус и косинус – енигмата за многу ученици и средношколци сега е решена со овој прекрасен прирачник по математика кои ќе ви ги олесни математичките проблеми.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Илустриран речник по математика”

    Your email address will not be published.