Menu Close

Илустриран речник по биологија

250 ден

Со прецизни и систематски организирани целини овој прирачник дава јасна и детална содржина за сите делови на биологијата: екологијата, човекот, ботаниката, размножувањето и генетиката, животните и општата биологија. Богатството со илустрации служи за подобро објаснување на поимите, а нивниот индекс на крајот од книгата е корисен за подобро снаоѓање во истата.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 172/240 mm – 128 стр; брош повез

Категорија:

Со прецизни и систематски организирани целини овој прирачник дава јасна и детална содржина за сите делови на биологијата: екологијата, човекот, ботаниката, размножувањето и генетиката, животните и општата биологија. Богатството со илустрации служи за подобро објаснување на поимите, а нивниот индекс на крајот од книгата е корисен за подобро снаоѓање во истата.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Илустриран речник по биологија”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »