Menu Close

Илустрирана историја на светот

950 ден

Илустрираната историја на светот опфаќа приемлива панорама на долгата историја на земјата од раѓањето на вселената со големата експлозија до почетокот на 21 век.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 210/390 mm – 275 стр., тврд повез, илустрации во боја

Category:

Илустрираната историја на светот опфаќа приемлива панорама на долгата историја на земјата од раѓањето на вселената со големата експлозија до почетокот на 21 век.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Илустрирана историја на светот”

    Your email address will not be published.