Menu Close

Игри на интелегенција

199 ден

Во овие четири наслови ќе најдете интересни логички, нумеролошки игри, кои се групирани според нивната сложеност и тоа на лесни, тешки и за експерти. На крајот од секоја игра има празен процтор за да се напише или нацрта одговорот. На крајот од книгите има и решенија на задачите но истите може да се погледнат откога самостојно ќе ја решите задачата.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Мини игри
Димензии: 105/140 mm-190 страници; брош повез

Category:

Во овие четири наслови ќе најдете интересни логички, нумеролошки игри, кои се групирани според нивната сложеност и тоа на лесни, тешки и за експерти. На крајот од секоја игра има празен процтор за да се напише или нацрта одговорот. На крајот од книгите има и решенија на задачите но истите може да се погледнат откога самостојно ќе ја решите задачата.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Игри на интелегенција”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *