Menu Close

Животните од фармата

60 ден

Волшебно, забавно задоволство! Намокрете ја четката со мала количина на вода. Започнете од врвот на страницата и обојте една по една површина. Различните површини се во различни бои. Подигнете ја четката и преминете на друга површина Дозволете сликата да се исуши пред да ја свртите страницата.

Категорија: Боенки
Едиција: Волшебно боење
Димензии: 220/280 mm – 8 страници за боење ; брош повез

Category:

Волшебно, забавно задоволство! Намокрете ја четката со мала количина на вода. Започнете од врвот на страницата и обојте една по една површина. Различните површини се во различни бои. Подигнете ја четката и преминете на друга површина Дозволете сликата да се исуши пред да ја свртите страницата.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Животните од фармата”

    Your email address will not be published.