Menu Close

Список со лектири (II-IX одд)

ден

До Бирото за развој на образованието стигнаа многу предлози, а деновиве конечно е објавен новиот список.

БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМИ / FREE DOWNLOAD

Во изборот учествуваа наставници, родители, издавачки куќи, Друштвото на писатели на Македонија и професори од катедрите за книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ – Скопје и од Институтот за македонска литература.

БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМИ / FREE DOWNLOAD

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Список со лектири (II-IX одд)”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »