Menu Close

Енергија и материја

441 ден

Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура – сето ова и многу повеќе во овој прекрасен прирачник за физика и хемија.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm – 95 стр; тврд повез

Category:

Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура – сето ова и многу повеќе во овој прекрасен прирачник за физика и хемија.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Енергија и материја”

    Your email address will not be published.