Menu Close

Древни цивилизации

150 ден

Вториот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии.. Неверојатно корисна колекција на енциклопедии, кои ја проучуваат историјата во различни времиња – историја од времето кога човекот бил дивјак, потоа стариот период, по кој следува средниот век и, конечно, модерната ера. Овие времиња ја следат еволуцијата на човекот и развојот на неговиот свет. Таа ги вклучува подемот и падот на некои од најголемите империи.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници; тврд повез

Category:

Вториот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии.. Неверојатно корисна колекција на енциклопедии, кои ја проучуваат историјата во различни времиња – историја од времето кога човекот бил дивјак, потоа стариот период, по кој следува средниот век и, конечно, модерната ера. Овие времиња ја следат еволуцијата на човекот и развојот на неговиот свет. Таа ги вклучува подемот и падот на некои од најголемите империи.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Древни цивилизации”

    Your email address will not be published.