Menu Close

Доаѓаат пожарникарите

95 ден

Нова серија со нови транспортни сликовници. Со многу животни , живи бои, на цврст картон раскажани се три нови приказни и тоа: Дојди, вози се со мене, Доаѓаат пожарникарите и Еден супер трактор.

Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 190/150 mm-10 стр.;картонски страници и илустрации во боја

Category:

Нова серија со нови транспортни сликовници. Со многу животни , живи бои, на цврст картон раскажани се три нови приказни и тоа: Дојди, вози се со мене, Доаѓаат пожарникарите и Еден супер трактор.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Доаѓаат пожарникарите”

    Your email address will not be published.