Menu Close

Дневник на едно смотано девојче 9

250 $

„Тотална катастрофа!!! Злобната девојка Мекензи го украде дневникот на Ники! Што ако им ги каже на сите најскришните тајни на Ники?! Но, читањето на дневникот на Ники не е единственото нешто за коешто се интересира Мекензи. Подгответе се за пресврт во Дневниците на едно
смотано девојче, затоа то Мекензи го презема нејзиниот
e,шдневник и раскажува с за својот гламурозно-популарен
живот! Што мисли всушност пчелата матица за Ники и за нејзините смотани пријатели?“

Category:

„Тотална катастрофа!!! Злобната девојка Мекензи го украде дневникот на Ники! Што ако им ги каже на сите најскришните тајни на Ники?! Но, читањето на дневникот на Ники не е единственото нешто за коешто се интересира Мекензи. Подгответе се за пресврт во Дневниците на едно
смотано девојче, затоа то Мекензи го презема нејзиниот
e,шдневник и раскажува с за својот гламурозно-популарен
живот! Што мисли всушност пчелата матица за Ники и за нејзините смотани пријатели?“

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Дневник на едно смотано девојче 9”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »