Menu Close

Дневникот на едно смотано девојче 5

250 ден

Драга госпоѓице Сезнајка, мислам дека мојата непријателка шири озборувања за мене. Помош!

О, Боже!!! Драга, дали твојата непријателка има име што започнува на „Мек“ и завршува на „ензи“? Можеби ТИ можеш МЕНЕ да ми дадеш СОВЕТ!

Твојата пријателка,

Госпоѓица Сезнајка

Category:

Драга госпоѓице Сезнајка, мислам дека мојата непријателка шири озборувања за мене. Помош!

О, Боже!!! Драга, дали твојата непријателка има име што започнува на „Мек“ и завршува на „ензи“? Можеби ТИ можеш МЕНЕ да ми дадеш СОВЕТ!

Твојата пријателка,

Госпоѓица Сезнајка

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Дневникот на едно смотано девојче 5”

    Your email address will not be published.