Menu Close

Диносауруси

100 ден

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Патувањето назад во праисторијата и откривајќи го светот на диносаурусите! Од Стегосаурусот и Трицератопусот па се до Брахиосаурусот и Велоцирапторот, твоите цртежи ќе бидат Тирано-одлични!

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Луди идеи за цртање
Димензии: 214/280 mm-32 страници

Category:

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Патувањето назад во праисторијата и откривајќи го светот на диносаурусите! Од Стегосаурусот и Трицератопусот па се до Брахиосаурусот и Велоцирапторот, твоите цртежи ќе бидат Тирано-одлични!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Диносауруси”

    Your email address will not be published.