Menu Close

Декорација со собни растенија

179 ден

Корисни совети за креирање градинарски амбиент во вашиот дом. Со помош на овој прирачник ќе научите како правилно да се одржат вашите терариуми во кој било период од годината. Запознајте и научете кои се адекватните растенија за секој агол од вашиот дом.

Категорија: Прирачници
Едиција: Прирачници за цвеќиња
Димензии: 230/270mm – 47 страници, брош повез

Category:

Корисни совети за креирање градинарски амбиент во вашиот дом. Со помош на овој прирачник ќе научите како правилно да се одржат вашите терариуми во кој било период од годината. Запознајте и научете кои се адекватните растенија за секој агол од вашиот дом.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Декорација со собни растенија”

    Your email address will not be published.