Menu Close

Дедовите приказни

220 ден

Се што му беше потребно на дедо му на Давид беше удобниот стол, за да седне и да му раскажува приказна. А дедото имаше приказна за секоја ситуација – било Давид да сакаше да стане фотограф, или да сакаше да ја сподели новогодишната среќа. Со приказните на неговиот дедо и вие ќе научите што е љубов, надеж, почит како да ги одберете вистинските работи во животот.

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Category:

Се што му беше потребно на дедо му на Давид беше удобниот стол, за да седне и да му раскажува приказна. А дедото имаше приказна за секоја ситуација – било Давид да сакаше да стане фотограф, или да сакаше да ја сподели новогодишната среќа. Со приказните на неговиот дедо и вие ќе научите што е љубов, надеж, почит како да ги одберете вистинските работи во животот.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Дедовите приказни”

    Your email address will not be published.