Menu Close

Девојчето на гребенот

470 ден

Ова е приказна во која љубовта се чувствува во секој збор и реченица…Толку емоции на секоја страница…

Out of stock

Ретки се книгите во кои можеш да бидеш дел од ликовите, да учествуваш и ја обликуваш приказната со сопствена имагинација.Роман за сите времиња и сите генерации – едноставна и толку совршена!
Книга која ќе остане покрај тебе…засекогаш!
Маестрално патување низ минатото, човечноста и несебичната љубов. Ова е приказна која потврдува дека, само безусловната љубов може да ги надмине сите животни препреки.
Способност да го преживееш најтешкото, а да го подариш највредното
Го сакаш секој нејзин збор…се вљубуваш во секој нејзин лик…уживаш во секоја минута… читајќи ја!

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Девојчето на гребенот”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »