Menu Close

Голема книга на тестови (5-6 години)

179 ден

Ова е книга на тестови која ќе ви помогне да ја сумирате сета работа околу развојот на 5-6 годишно дете и да го подготвите за следната етапа на предавања. Книгата се состои од 8 делови кои ги опфаќаат сите страни на развојот и обуката на детето: внимание, мислење, течен говор, моторика и.т.н. Секоја тема се состои од задачи за проверка – тестови, според кои лесно се определува нивото на развојот на детето. На крајот на секој дел дадени се дополнителни вежби.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 210/275 mm- 128 страници; брош повез

Category:

Ова е книга на тестови која ќе ви помогне да ја сумирате сета работа околу развојот на 5-6 годишно дете и да го подготвите за следната етапа на предавања. Книгата се состои од 8 делови кои ги опфаќаат сите страни на развојот и обуката на детето: внимание, мислење, течен говор, моторика и.т.н. Секоја тема се состои од задачи за проверка – тестови, според кои лесно се определува нивото на развојот на детето. На крајот на секој дел дадени се дополнителни вежби.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Голема книга на тестови (5-6 години)”

    Your email address will not be published.