Menu Close

Голема книга на тестови (4-5 години)

168 ден

Најкомплетен зборник на тестови, задачи разработени од професионални педагози и психолози. Со помош на овие тестови вие лесно ќе го определите нивото на знаење на вашето дете. Доколку резултатите од тестирањето не се доволно високи постојат дополнителни вежби од секоја област за да се научат предвидените работи.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 210/275 mm- 110 страници; брош повез

Category:

Најкомплетен зборник на тестови, задачи разработени од професионални педагози и психолози. Со помош на овие тестови вие лесно ќе го определите нивото на знаење на вашето дете. Доколку резултатите од тестирањето не се доволно високи постојат дополнителни вежби од секоја област за да се научат предвидените работи.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Голема книга на тестови (4-5 години)”

    Your email address will not be published.