Menu Close

Говрлево нема да умре

ден

Монографијата Говрлево нема да умре е посветена на малото планинско село Говрлево кое се наоѓа во близината на градот Скопје.

Населението во селото одсекогаш било македонско со православна вероисповест.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Говрлево нема да умре”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »