Menu Close

Глобално затоплување

150 ден

Ако ве интересира глобалнот затоплување, причините, последиците и начините за спречување на истото, тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, секоја енциклопедија претставува
право задоволство за читателот.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници; тврд повез

Category:

Ако ве интересира глобалнот затоплување, причините, последиците и начините за спречување на истото, тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, секоја енциклопедија претставува
право задоволство за читателот.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Глобално затоплување”

    Your email address will not be published.