Menu Close

Гинисова книга на светски рекорди

600 ден

Најпродаваната книга на сите времиња, со врвни снимки од овој чуден свет, со преку 1000 неверојатни рекорди и повеќе од 300 фотографии во боја. Со комплетно обновени поглавја од областа на компјутерите, интернет, специјални ефекти, боречки спортови и многу друго.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 210/290 – 245 стр., тврд повез

Category:

Најпродаваната книга на сите времиња, со врвни снимки од овој чуден свет, со преку 1000 неверојатни рекорди и повеќе од 300 фотографии во боја. Со комплетно обновени поглавја од областа на компјутерите, интернет, специјални ефекти, боречки спортови и многу друго.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Гинисова книга на светски рекорди”

    Your email address will not be published.