Menu Close

Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник

580 ден

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на германскиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот германски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 118/170 mm – 784 стр; тврд повез

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на германскиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот германски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »