Menu Close

Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник

580 ден

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на германскиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот германски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 118/170 mm – 784 стр; тврд повез

Category:

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на германскиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот германски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник”

    Your email address will not be published.