Menu Close

Во парк

126 ден

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Составување модел
Димензии: 210/330 mm-10 стр.

Категорија:

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Во парк”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »