Menu Close

Во зоолошката градина

57 ден

Оваа книга е вистинско богатство од активности за деца со кои децата се занимаваат на креативен начин! Тие ќе бидат пресреќни да ги откриваат имињата на поимите, да ги изгребат сликичките со паричка, да го откријат одговорот и да ги обојат! Тоа е одлично за вашите малечки, зарем не?

Категорија: Боенки
Едиција: Чудесно боење
Димензии: 220/280 mm – 16 страници за боење ; брош повез

Category:

Оваа книга е вистинско богатство од активности за деца со кои децата се занимаваат на креативен начин! Тие ќе бидат пресреќни да ги откриваат имињата на поимите, да ги изгребат сликичките со паричка, да го откријат одговорот и да ги обојат! Тоа е одлично за вашите малечки, зарем не?

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Во зоолошката градина”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *