Menu Close

Возила за спасување

420 ден

Читај, бој и играј си за да научиш низ забава и низ игра со твоите возила за спасување! Во пакувањето ќе најдеш: -книга за читање и боење -извонредни возила за помош и за спасување на навивање!

Категорија: Боенки
Едиција: Боенки со возила
Димензии: 250/310 mm- 16 страниц

Category:

Читај, бој и играј си за да научиш низ забава и низ игра со твоите возила за спасување! Во пакувањето ќе најдеш: -книга за читање и боење -извонредни возила за помош и за спасување на навивање!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Возила за спасување”

    Your email address will not be published.