Menu Close

Буквар на калории

126 ден

За повеќе од 1000 вредности речникот на калории е незаменливо помагало за сите што сакаат да ослабат и за оние што сакаат да се здебелат. Податоците за хранливите вредности се прегледно поделени во 11 групи. Оваа книга дава совети и идеи за правилна исхрана.

Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Category:

За повеќе од 1000 вредности речникот на калории е незаменливо помагало за сите што сакаат да ослабат и за оние што сакаат да се здебелат. Податоците за хранливите вредности се прегледно поделени во 11 групи. Оваа книга дава совети и идеи за правилна исхрана.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Буквар на калории”

    Your email address will not be published.